Pricing

Onze inbound marketing dienstverlening kenmerkt zich door een transparant prijsmodel. We werken vol enthousiasme aan jouw inbound doelstellingen voor een vast bedrag per maand. Ook zo maken we online marketing gemakkelijk.

Inbound marketing voor een vaste prijs per maand

Bij Studio Inbound geen verassingen, althans niet op je facturen. Je betaalt namelijk een vast bedrag per maand en je weet – voordat we aan de slag gaan met het uitvoeren van jouw inbound marketing strategie – precies wat je van ons kunt verwachten.

Afhankelijk van de doelstellingen, huidige online status, inbound marketing kennis én -tijd, kun je als MKB’er met onze abonnementen alle kanten op. Deels zelf doen met hulp van onze professionals óf je volledige inbound marketing uitbesteden? Kies het abonnement dat bij jouw situatie past.

BENIEUWD OF WE JOU KUNNEN HELPEN GROEIEN?

Doe de inbound marketing check!

Nieuwsgierig of inbound marketing voor jouw B2B-organisatie een slimme investering is? Beantwoord 7 simpele vragen en je weet het direct!

“Ben je een kei in blogs schrijven, maar vind je het moeilijk om van al die websitebezoekers geïnteresseerde contactpersonen te maken? Dan is het Inbound-DIY abonnement perfect voor jou!”

Manon

Inbound marketeer, Studio Inbound

“Heb je online ambities, te weinig tijd om hier structureel mee aan de slag te gaan? Kies dan voor een Inbound compleet-abonnement. Onze professionals zorgen dat je met minimale inspanning maximaal resultaat behaald.”

Stefan

Contentmarketeer, Studio Inbound

%

Inbound marketing kost gemiddeld 61% minder per lead dan outbound marketing

%

66% van de B2B organisaties heeft moeite met onderscheidende content maken

%

B2B organisaties die aan contentmarketing doen, genereren gemiddeld 73% meer leads

Vragen?

Een vraag over onze prijzen? Advies over welk abonnement het meest geschikt is voor jouw situatie of een andere vraag?

We hebben graag contact! Laat hieronder je gegevens achter, we laten binnen 24 uur altijd wat van ons horen.